Profiel aanmaken | Forgot password?

Grunnsonic 2018: inschrijving geopend!

De inschrijvingen voor Grunnsonic 2018 zijn nu geopend. Acts uit stad en provincie Groningen kunnen zich inschrijven t/m 1 oktober 2017 via onze backstage pagina. Naast deelname aan het festival krijgen de geselecteerde acts toegang tot de Grunnsonic workshops o.l.v. een professional.

Aanmelden

Ga naar http://www.popgroningen.nl/backstage/ zie rechtsboven, en klik onder: 'Meld je aan'. Als je nog geen backstage account hebt, dan moet je die eerst even aanmaken.

Na 1 oktober maken we de selectie bekend, inschrijven betekent helaas niet meteen dat je ook mee kunt doen. Om je kansen te vergroten raden we je aan representatief materiaal op je backstage/website/Facebook pagina te presenteren.

Over Grunnsonic
Met Egrunnsonic logo 2015urosonic/Noorderslag (ESNS) als grootste showcase festival van Europa in de achtertuin, zorgt POPgroningen met Grunnsonic voor een alternatieve showcase met een Gronings smoelwerk. Gratis toegankelijk voor iedereen.

Als een gezamenlijk initiatief tussen ESNS en POPgroningen is Grunnsonic de kans voor Gronings talent om zich te profileren tijdens dé muzikale week van Groningen. Wisselwerking staat aan de basis voor deze dochter van ESNS. Tijdens het showcase festival wordt de stad Groningen overspoeld door muziekprofessionals, liefhebbers en acts uit de hele wereld. Grunnsonic maakt het mogelijk, dat liefhebbers die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen voor Eurosonic Noorderslag ook een uitstekend muzikaal weekend kunnen hebben.

Belangrijker nog is dat de programmering van Grunnsonic geheel bestaat uit acts uit de provincie Groningen. Hierdoor bieden POPgroningen en ESNS lokale acts de kans om zich de presenteren aan zowel een groot publiek als de aanwezige professionals.

Workshops voor de acts
Vantevoren organiseert POPgroningen twee workshops o.l.v. een professional waarin wordt verteld welke kansen er zoal liggen en hoe de acts, in combinatie met hun eigen plannen, hier het meeste uit kunnen halen. Vervolgens worden de acts uitgedaagd hun eigen battleplan te maken. In de tweede workshop pitcht ieder zijn plan en wordt er feedback gegeven aan elkaar. Bij de workshops zullen ook een aantal professionals aanschuiven die de plannen van feedback voorzien en tips & tricks geven. Een paar weken na Grunnsonic en Eurosonic Noorderslag doen we een evaluatie-workshop, waarin wordt besproken hoe het elke act is vergaan. De workshops worden mede mogelijk gemaakt door ESNS, De Oosterpoort en VRIJDAG.