Profiel aanmaken | Forgot password?

Agenda

Je show (of festival) promoten via onze maandelijkse agenda en nieuwsbrief?
Onze agenda pagina wordt maandelijks goed bezocht. Bovendien wordt de agenda in onze nieuwsbrief meegenomen, die wordt gelezen door +/- 2000 professionals uit heel Nederland. Reden te meer om te zorgen dat je hierin wordt opgenomen. We publiceren in principe alleen evenementen met acts uit provincie Groningen. 

Hoe kom je in onze maandelijkse agenda en nieuwsbrief?
Wij hanteren 3 manieren om onze agenda samen te stellen. We kijken op:

  1. Agendainfo.nl
  2. Uit050.nl
  3. Uitservice.nl

Zorg ervoor dat je rond de 25e van elke maand je shows via minstens één van deze 3 opties hebt doorgegeven, dan ben je zeker op tijd om meegenomen te worden in onze agenda en nieuwsbrief. (Een mail sturen naar eke@popgroningen.nl mag ook!)

Let op: je showgegevens naar ons mailen heeft geen zin meer, we verwijzen je dan direct door naar deze pagina.

1. Agendainfo.nl (show promoten in heel Nederland) 
Op Agendainfo.nl kan je een account aanmaken en jouw shows doorgeven. Onderdeel van deze site is ook festivalinfo.nl en podiuminfo.nl. Agendainfo.nl wordt gebruikt door een groot aantal mensen (professionals en publiek) door heel Nederland heen. Ook hebben ze samenwerkingen met o.a. NOS Teletekst, De Pers (op zaterdag), OOR.nl, Radio538.nl en Fileunder.nl. Wanneer je je hebt aangemeld voor deze website, laat het ons dan ook even weten via tim@popgroningen.nl. Dan voegen we je toe aan onze lijst van acts om in de gaten te houden. 

2. Uit050.nl (show promoten in regio Groningen)
Heb je een show in Groningen en wil je die extra promoten in de stad zelf? Geef dat dan door op uit050.nl. Klik op het icoontje rechts onderin, daarna op het plusje. Komt automatisch in uitgaanskrant, uitloper, live.groningen.nl en uit.groningen.nl als je dat aanvinkt.

3. Uitservice.nl (show promoten in regio Groningen)
Daarnaast kan je een account aanmaken op uitservice.nl (komt in Dagblad van het Noorden, de Leeuwarder Courant, Friesch Dagblad en meer dan 30 weekbladen Noord-Nederland, vanplan.nl en de website van RTV Noord).

live-orange-skyline