Profiel aanmaken | Forgot password?

Untold Stories

Band Pop / Rock

Verhalen in de vorm van popnummers, gespeeld door de hoofdpersonen. Zonder teveel te verklappen: verwacht door de verleidelijke, vette gitaarsounds te worden meegesleept van scène tot scène, waarbij de catchy vocalen je begeleiden als alwetende verteller. Flashbacks in time gemixt met absolute madness. Je zult smachten naar het vervolg.

Begin 2017 besloten de vier Groningers Ralph Mennes (zanger/gitarist), Michiel Zumkehr (leadgitaar), Roland van der Lee (drums) en Bart Groeneveld (bas) hun liefde voor pop en rock delen door de band Untold Stories te beginnen. Na een jaar lang muziek te hebben geschreven was in 2018 de tijd rijp om dit het publiek live laten horen. Optredens die hierbij opvallen zijn een show in Vera en gigs op lokale radiostations zoals RTV Noord.

Het jaar 2019 begint ook lekker te lopen.
Zo stonden ze in de grote zaal van Paradiso tijdens het 30×20 minutenfestival van Pinguin Radio, brachten ze hun 1e officiele single Flashback uit die onder andere op 3FM werd gedraaid en wonnen ze de Graspoll bandbattle waarmee ze een plek verdienden op Graspopfestival Baflo.

Ralph Mennes - Vocals & gitaar
Michiel Zumkehr - Gitaar
Bart Groeneveld - Bas
Roland van der Lee - Drums