Profiel aanmaken | Forgot password?

Chris Garrit

Podium
Chris Garrit

Wij zijn EM2. Een onafhankelijk podium en evenementenlocatie.

We bieden ruimte en energie. In het bijzonder aan Stadjers en Ommelanders. Op het oude suikerunieterrein programmeren we unieke evenementen. Vaak open voor publiek en soms voor besloten groepen.

Wij geloven dat cultuur energie geeft. Aan Van Gogh lovers tot en met die-hard rockers. Het is energie die voldoening geeft en gaande houdt. Broodnodig voor een gelukkige samenleving. Zo ook in Noord-Nederland.

Het belangrijkste is dit; we laten altijd ruimte voor jouw idee. Onze crew helpt. Met het stillen van je dorst tot het uitwerken van jouw evenement. Of je nou in je eentje bent of met een hele groep. Want ook al zijn we best groot, we denken net zo lief klein.


DUS STAP BIJ ONS BINNEN. EN LAAD JE OP.
Wij streven naar een brede culturele programmering met ieder weekeinde openbare activiteiten. Door de week richten we ons op verhuur en bieden we een unieke evenementenlocatie en ruimte op het oude Suikerunieterrein te Groningen. In de zomermaanden (vanaf begin juni) zal het terras open zijn voor lunch, borrel en heerlijke zwoele avonden. Bekijk de agenda voor onze programmering.